COM CONTRACTAR ABAST SERVEIS?

 • Podeu fer-nos un truc als telèfons 665 620 199 o 772 670 199, o posar-vos en contacte amb nosaltres via mail a abast@abastserveis.cat; us demanarem que ens expliqueu quina situació teniu i que és el què podeu necessitar, per tal de poder fer-vos una proposta d’actuació i un pressupost que s’ajusti al màxim amb les vostres característiques. Si preferiu l’atenció presencial, acudiu a la nostra oficina del Carrer Enric Pubill “Lo Parrano” , 13 baixos de Lleida i ho parlarem en persona.
 • Si veieu que la proposta d’actuació i el pressupost us encaixen, el següent pas serà prograr una visita de valoració al domicili per conèixer les persones usuàries en el seu entorn  i conéixer amb més detall quina és situació. La informació que recollim a la visita de valoració serà la base amb la que a Abast elaborarem el Pla individualitzat d’Antenció i amb la que farem la selecció de la persona que farà les tasques encarregades.
 • Degut a la nostra trajectòria d’atenció al territori de Lleida, comptem amb una xarxa de persones de confiança que amb experiència demostrable, formació professional i referències comprovables. Igualment a Abast, apostem per la formació continuada, i per la professionalització i la visibilització de la tasca de cura.

  PRESSUPOST PER:

  Nom de la persona a atendre:

  Edat:

  Diagnóstico:

  PERSONA DE CONTACTE:

  Nom i cognoms:

  Telèfon:

  Correu electrònic:

  Codi Postal:

  Direcció:

  Otros datos de interés:

  PRESTACIÓ DEL SERVEI:

  Horari:

  TASQUES A REALITZAR:

  Altres:

  captcha
  Introdueix els caràcters que apareixen a dalt: